I uge 2 står Joan Divine til rådighed via Q-talks samtale appen fra kl. 20.00-21.40. Vi kan ikke garantere, at alle kommer til at tale med Joan, da denne gang er det en-til-en samtaler. Men vi opfordrer jer til at tale med andre ligesindede, som har brug for en snak - lige som dig. Og husk at tjekke vores aktivitetskalender og sociale medier, da seje gæster vil være at træffe i løbet af året.  

Du kan booke tid til at tale med Joan - send besked til LFUB på mail:info@lfub.dk senest mandag d. 11. januar kl. 20.00, og du vil få udleveret nærmere instrukser for hvor, kl. og hvordan du skal tjekke ind i samtaleappen.  

For at du er klar til at tale med en af vores seje gæster, se venligst linket til app instruktionen .

Onsdag den 13. januar kl. 20.00 – 21.40, LFUB´s ambassadør Joan DivineForeningens ambassadør Joan Divine har været i fertilitetsbehandling i mange år med sin kæreste, danser Michael Olesen. Joan har desværre også oplevet at miste flere gange. Parret er nu i fertilitetsbehandling på O.L.G.A Fertility Clinic i Rusland, hvor de håber, at friske øjne og en anden tilgang til behandlingen, kan være det, der skal til for at realisere drømmen om et barn.
Joans behandlingsforløb har varet 8-9 år, og hun kan derfor tale med om de fleste ting, når det kommer til behandling. Hun kan svare på spørgsmål, både om behandling i Danmark og i udlandet, og så kan hun lytte og sparre med dig, om lige netop det, du har brug for at tale om.
 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev