Samtaleapp til ufrivilligt barnløse

I LFUB tror vi på værdien af ægte samtaler i et fortroligt og trygt rum, hvor anonymitet er garanteret. 

Foreningen samarbejder derfor med Q-Talks, som har udviklet en samtaleapp, hvor du kan logge ind under emnet ufrivillig barnløshed og tale med andre, som har fertilitetsudfordringer. Samtalerne foregår som ægte telefonsamtaler, når du er logget ind på appen, dog med mulighed for at tale i grupper på op til 4 personer.

Samtalerne optages ikke, og under emnet ufrivillig barnløshed er der derfor mulighed for at tale med ligesindede, som forstår hvad det vil sige at være udfordret på fertiliteten og være i fertilitetsbehandling med alt, hvad der følger med. 

Appen er tænkt som et supplement til foreningens netværksgrupper, fordi vi ved, det hjælper at tale med andre i samme situation. Fertilitetsbehandling er hårdt og udfordrende, men ingen skal føle sig alene. Der er andre, der har det ligesom dig.  

Fra tid til anden inviterer vi en gæst ind på appen, som du kan tale med. Foreningens ambassadør Joan Divine og tv-vært Cecilie Hother har tidligere gæstet appen. 
 

Tal med Pelle Hvenegaard på Q-Talks torsdag, d. 25. juni


 

Torsdag d. 25. juni logger Pelle Hvenegaard ind på appen under emnet ufrivillig barnløshed. Her har du mulighed for at logge ind og tale med ham, stille spørgsmål til hans behandlingsforløb/adoption, foredrag eller hvad du nu kunne ønske dig svar på. Pelle har også skrevet to bøger, hvoraf den ene, Kære Zoe Ukhona, handler om det fertilitetsforløb, han var igennem med sin kone Caroline, inden de adopterede deres lille datter. Måske du har spørgsmål til bogen? 

VIGTIGT! Der er plads til max 4 personer i en samtalegruppe, hvorfor der vil være nogen, som ikke kommer til at tale med Pelle Hvenegaard. Når samtalegruppen er fyldt, åbnes en ny under samme emne. Så selvom du ikke nødvendigvis kommer til at tale med Pelle Hvenegaard, så kan du tale med andre, som har lignende udfordringer som dig. 

LFUB logger ind på appen hver torsdag aften i tidsrummet fra kl. 20.30 til 21.00, og her er der mulighed for at tale med blandt andre foreningens næstformand Jane Tirsvad Rasmussen. Jane har selv været i fertilitetsbehandling og har derudover en særlig viden om PCOS og sæddonation. 

Følg med i hvornår repræsentanter for LFUB er tilgængelige for samtaler på Q-talks appen - på vores facebook og Instagram side. Derudover vil næste samtale altid fremgå i samtaleemnet i appen. 

Vi opfordrer alle til at benytte sig af appen også uden LFUB´s deltagelse. Tal med andre som har lignende udfordringer og følelser som dig. Spred budskabet til dem du kender - Sammen kan vi støtte hinanden gennem rigtige samtaler. 
 

Her kan du downloade Q-Talks app'en 

   App Store til iOS >

   Google Play til Android >


Appen koster kun 19,- om måneden og kan afmeldes når som helst.

En del af overskuddet går til LFUB og medlemsaktiviteter.

Husk at abonnere under settings i appen, inden du kan deltage i en samtale. 
 

Se hvordan Q-Talks fungerer på under 1 minut

 
 

Download Q-talks appen på App store eller Google Play  - Virker kun på smartphones og tablets.

For mere information besøg Q-talks hjemmeside

Tilmeld dig vores nyhedsbrev