Seneste Indlæg

04/06/2015

Mere forskning i barnløshed på Regionshospitalet Skive

Græsk-belgisk forsker bliver tilknyttet Fertilitetsklinikken som “adjungeret professor”. Han forsker i de genetiske årsager til, at nogle kvinder ikke kan blive gravide.

Fertilitetsklinikken på Regionshospitalet Skive udvider forskningskapaciteten med en adjungeret professor. Formelt er gynækologen Nikolaos Polyzos tilknyttet Institut for Klinisk Medicin ved Aarhus Universitet, men reelt bliver han knyttet til Fertilitetsklinikken på Regionshospitalet Skive. Her skal han de næste fem år indgå i fælles forskningsprojekter med professor Peter Humaidan og klinikkens øvrige forskningsaktive personale.

– Det er glædeligt, at Aarhus Universitet knytter en adjungeret professor til Fertilitetsklinikken på Regionshospitalet Skive. Deri ligger en stor anerkendelse af vores hidtidige forskningsarbejde. Nikolaos Polyzos har vi allerede et tæt samarbejde med, og koblingen af hans og vores forskningsarbejde vil helt sikkert betyde et værdifuldt løft for fertilitetsforskningen, siger Peter Humaidan.

Genetiske årsager
Nikolaos Polyzos’ forskningsarbejde centrerer sig blandt andet om yngre kvinder, som ikke kan blive gravide på grund af for tidlig aldring i æggestokkene. Det kan være…

Læs hele artiklen her

Kommentarer