Hvad får du hos LFUB?


Medlemsblad

LFUB udgiver et medlemsblad seks gange om året med artikler om alt lige fra forskning og nye behandlingsmuligheder til politiske tiltag og læserhistorier. Der bringes løbende aktuelle interviews med læger, forskere og andre fagpersoner, som har en særlig viden om ufrivillig barnløshed.

 

Rådgivningslinjen

LFUB tilbyder gratis anonym rådgivning til medlemmer af LFUB hver uge. Du kan ringe til rådgivningslinjen, hvis du mangler støtte og rådgivning til svære tanker, følelser og beslutninger i forbindelse med ufrivillig barnløshed og fertilitetsbehandling.

Som medlem af LFUB har du ubegrænset adgang til rådgivningen, og du er altid velkommen til at ringe, hvis du har brug for hjælp.
Du kan være anonym, hvis du ønsker det. 

Foreningens socialrådgiver varetager den telefoniske rådgivning torsdag i lige uger. Her er der mulighed for at få svar på alle spørgsmål af socialfaglig karakter, herunder paragraf 56, fertilitetsbehandling og fravær fra arbejdspladsen, etc. 
 

Netværksgrupper/kaffeklubber

Mange nye medlemmer efterspørger netværk med ligesindede. Derfor afholder vi netværksgrupper i henholdsvis København og Århus, som varetages af fertilitetsterapeut, Tina Teglgaard og lektor i psykologi, Lise Holck. Der er også mulighed for at starte en kaffeklub/netværksgruppe i et andet område. LFUB hjælper gerne med at formidle kontakten mellem medlemmerne, hvis det ønskes.
 

Foredrag

Vi tilbyder løbende foredrag med fertilitetslæger og private og offentlige personer, som alle har det til fælles, at de har en særlig viden eller historie at dele omkring ufrivillig barnløshed. Foredragene finder sted rundt om i landet.
 

Medlemstilbud

Vi samarbejder med flere psykologer og terapeuter, og som medlem af LFUB, er der derfor mulighed for at få behandling til særligt fordelagtige priser.
 

Sociale arrangementer

Vi afholder også ud-af-huset arrangementer, blandt andet vores årlige WIM arrangement (World Infertility Month), hvor der er mulighed for at netværke med andre medlemmer og få et frirum fra bekymringer og fertilitetsbehandling. 
 

Online fællesskab

Udover vores åbne grupper på Instagram og Facebook, har vi en hemmelig gruppe på Facebook, hvor medlemmerne kan skrive sammen. Her lægger vi løbende nyheder op, ligesom vi afholder konkurrencer, hvor medlemmerne har mulighed for at vinde bøger, billetter til foredrag, osv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev