Ønsker du at møde andre i samme situation?


Det er hårdt både fysisk og psykisk at opleve udfordringer med fertiliteten.

Selv med det bedste netværk føler mange sig alene, for ingen ved i virkeligheden, hvad det vil sige at være i fertilitetsbehandling, medmindre man selv har stået i situationen. For rigtig mange kan det være en stor hjælp at mødes med ligesindede under afslappede og uformelle forhold, hvor der er mulighed for at tale sammen uden at føle sig misforstået eller alene med sine følelser. 

I LFUB hjælper vi med at skabe rammerne om et trygt og godt fællesskab, fordi vi ved, det er et stort ønske for mange af vores medlemmer. Vi tilbyder derfor netværksgrupper i Århus og København, som varetages af vores lektor i psykologi, Lise Holck, og fertilitetsterapeut, Tina Teglgaard. Grupperne henvender sig til dig, der har udfordringer med fertiliteten, og er i et behandlingsforløb med eller uden en partner. 

LFUB´s jordemoder og fertilitetsterapeut, Helene Cagara, tilbyder også netværksgrupper med et særligt fokus på de kvinder, som har mistet flere gange. Disse netværksgrupper afholdes i Brøndby. 

Foreningen oplever stor efterspørgsel på netværksgrupper i trekantsområdet. Derfor arbejder vi på at starte en netværksgruppe i Fredericia, som vil blive varetaget af Lise Holck. 

Ønsker du selv at starte en netværksgruppe i et andet område af landet, hjælper LFUB gerne med at formidle kontakt til andre medlemmer, hvis de har givet udtryk for, at de gerne vil kontaktes. LFUB deltager ikke på møderne, men vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe jer i opstartsfasen.  
 

Fertilitetsterapeut Tina Teglgaard, netværksgrupper i København

Tina Teglgaard arbejder på fuldtid som fertilitetsterapeut og har sin egen klinik på Østerbro. Tina arbejder med ufrivilligt barnløse med afsæt i sin uddannelse som Integral Psykoterapeut MPF og sin egen personlige erfaring som ufrivilligt barnløs. Tina har selv været en lang og sej kamp igennem for at blive gravid, og hun kender derfor til mange af de følelser, der kan følge med fertilitetsbehandlinger.

Tina møder dig i øjenhøjde og kombinerer sine egne erfaringer med en dybere teoretisk og metodisk indsigt. Hun hjælper dig med at finde effektive redskaber, så du kan opnå en større frihed og et større overskud til at klare kampen for at få dit ønskebarn. 

Tina Teglgaard arbejder med bevidstgørelser, så du kan lære at møde dig selv uden dom, og uden at skulle fikse, men i stedet med accept og medfølelse. Dette er ud fra teorien om, at forandringerne sker, når du accepterer alle de smertefulde, skamfulde og svære følelser.  

På netværksmøderne fungerer Tina som ordstyrer. Hendes rolle består primært i at skabe et trygt og sikkert rum, hvor der er plads til, at alle kan komme til orde, blive hørt og forstået. Møderne er afslappede, givende og uformelle. 
 

Lektor i psykologi, Lise Holck, netværksgrupper i Aarhus


Lise Holck er lektor i psykologi og specialiseret i de psykiske aspekter ved ufrivillig barnløshed og fertilitetsbehandling. Lise har egen praksis, hvor hun dagligt taler med kvinder og mænd før, under, og efter et forløb i fertilitetsbehandling.

Derudover har Lise personlig erfaring med ufrivillig barnløshed, og kender derfor til mange af de tanker og følelser, der kan følge med et fertilitetsforløb.

Lise benytter sig af en række psykologifaglige metoder og trækker selvfølgelig på sin erfaring fra mange samtaler med mennesker, der har stået i den livskrise, det er, når graviditet ikke er en selvfølge. 

På netværksmøderne fungerer Lise som ordstyrer. Hendes rolle består primært i at skabe et trygt rum, hvor der er plads til, at alle kan blive set, hørt og forstået. Møderne er afslappede og uformelle. Ingen følelser eller tanker er underlige eller forbudte. Tværtimod - der er højt til loftet, nærvær og tryghed.

Alle planlagte aktiviteter er at finde i LFUB´s aktivitetskalender

Tilmeld dig vores nyhedsbrev