Klinisk diætist og kandidat i sundhedsvidenskab, Mia Schomacker


I LFUB har vi en klinisk diætist tilknyttet vores professionelle team. 

Det har vi fordi, mange ufrivilligt barnløse ikke blot kæmper med barnløsheden men også mod kiloene. 

For at komme i fertilitetsbehandling, stilles der krav til kvindens BMI. Et for højt BMI, kræver et vægttab, før det er muligt at komme i fertilitetsbehandling. 

Vi ved, hvor svært det kan være at kæmpe med både barnløshed og de ekstra kilo.
Derudover har vi flere medlemmer med PCOS, samt kvinder, som ønsker at opnå en sundere livsstil for at forberede kroppen på en eventuel graviditet, og måske optimere chancen for at blive gravid.

Mia Schomacker er klinisk diætist og kandidat i sundhedsvidenskab med egen klinik i Solrød Strand. Hun står bag virksomheden Et liv i balance, hvor hun tilbyder individuel kostvejledning og inspiration til en sundere kost og livsstil. Derudover er hun engageret i forskellige projekter herunder blandt andet forskningsprojekter på Aarhus Universitetshospital i samarbejde med specialenheden for endometriose, udarbejdelse af bøger og afholdelse af foredrag.

I LFUB sammenhæng skriver Mia Schomacker artikler til medlemsbladet Kimen, hvor hun giver gode råd til en sundere livsstil, vægttab og motion, samt fif til at bevare motivationen i en travl hverdag. Mia deler også sunde og lækre opskrifter, som inspiration til en sundere livsstil. 

Udover at skrive artikler til medlemsbladet Kimen, holder Mia foredrag og arrangementer i samarbejde med LFUB, ligesom foreningen af og til laver konkurrencer, hvor du som medlem kan vinde et startforløb hos Mia med en personlig konsultation og en skræddersyet kostplan.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev